ШКОЛА ПО КЛАСИЧЕСКА КИТАРА ЛИК

Ръководители Николай Михайлов, Милена Грамова – Михайлова и Стефанос Димитриу.

Убедително  доказателство, че младите, знаещи и можещи правят чудеса! Този екип роди и прави едно от най-вълнуващите и майсторски събития за китарното общество у нас – Международен фестивал на китарата, Плевен.

https://www.facebook.com/PlevenGuitarFestival/

Събития, концерти, новини за китарната школа:  https://www.facebook.com/LIKGUITARSCHOOL

 

Школа за чуждоезиково обучение – английски език

Преподавател: Велизара Кръстева

Засилено изучяване на езика за учиници от среден и горен курс на обучение. Подготовка за езикови сертификати.

 

Програма “Английски език в детската градина”

Преподаватели: Мариана Кулева, Симона Занчева, Десислава Пешева.

Ранно чуждоезиково обучение за деца в доучилищна възраст, което се реализира в ДГ „Щастливо детство“ и филиал „Приказен свят“, Плевен.

 

 

Школа по изобразително изкуство за деца, арт-клуб „Христея“

Преподавател: Анелия Радинова, педагог по изобразително изкуство. Невероятно благ, търпелив и обичащ децата учител. Нейни възпитаници, днес вече художници, архитекти, често се връщат, за да кажат своето „Благодаря Ви, госпожо!“

За деца над 6 годишна възраст. За онези, които имат интерес и талант за молив и четка – задълбочена работа с различни видове техники, изразни средства, композиции…За онези, които искат просто да се докоснат до нещо специално и да прекарат част от свободното си време – уютна и цветна приятелска атмосфера, развиваща въображението.

 

Театрална школа ЛИК

През творчески сезон 20-21г. бе открита новата театрална школа под ръководството на Даниела Димитрова – театралът, с който в годините назад, детските и младежки трупи на „ЛИК“ / „Лиляна Бърдарова“ постигаха най-големите си успехи на наши и международни сцени!

Първи нейни възпитаници станаха деца и младежи, с които започна постановъчната работа върху „Приказка за малкото слонче“ по Ръдиард Киплинг.

Сезон 22/23 е под ръководството на Красимира Георгиева, която работи с деца на възраст от 5 до 15 години.

 

Детската формация за народни танци

Отворени групи за деца над 7 годишна възраст.

Преподавател и хореограф: Светослав Никифоров.

Клуб за народни хора ЛИК

Преподаватели и хореографи: Даниела Цолова, Светослав Никифоров. Професионални танцьори, артист-изпълнители  и педагози. Ако скоро не сте се влюбвали истински в някого – имате шанс! 

Всеки желаещ да се движи, забавлява, да избере българското е добре дошъл в клуба. Хиляди в цяла България избраха тази форма на физическа активност и социален живот, която е изключително зареждаща. Групи за начинаещи и напреднали.

 

Школа по пиано

Преподавател: Жечка Димитрова

Този инструмент има универсална сила, доказана от КЛАСИКАТА на Моцарт, Шопен, Чайковски, през ДЖАЗА на Рей Чарлз до РОК / ПОПа на Пол Маккартни, Елтън Джон, Лейди Гага…
Уроците по пиано помагат на детето да:
– се концентрира и работи;
– подобри умения за слушане и
творчество;
– стане по -добро в усещането на
чувства, емоции и настроение;
– изгради самочувствие;
– се чувства удивително и различно.
Вие, които някога, като дете сте свирили?! – върнете си усещането за красота отново.
За всичко това грижата има един доказан и сърдечен преподавател, признат за своята педагогическа и корепетиторска работа.